REFERANSER

Rubina Zahid

Global Housing er et fantastisk bra selskap. Global Housing tilbyr noe ingen andre gjør her i Norge. Jeg støtter Global Housing fullt ut.

Nauar Akhayad

Global Housing har oppfylt min drøm om boligkjøp uten lån. Det var umulig for meg å komme inn i boligmarkedet i Norge uten å ta opp lån. Når Global Housing lanserte sitt konsept, så var dette nesten utenkelig, men jeg hadde stor tro på det fra første dag. Jeg takker Global Housing og team for alt.

Asad Ul Jamil

Jeg har vært aksjonær i dette selskapet siden 2015. I dag er jeg på et stadia hvor jeg nå skal kjøpe min første bolig sammen med Global Housing.

Ishfaq Ahmed

Jeg har stor tro på det nye konseptet til Global Housing. Dette åpner mange muligheter både for meg og folk flest.

Jewily Ibrahim

Jeg har en stor familie, men kunne ikke tenke meg å kjøpe bolig uten lån. Jeg leide en bolig i mange år og betalte veldig mye i husleie. Jeg kjøpte en bolig i partnerskap med Global Housing i 2012, da jeg hørte om selskapet. Kjøp av bolig med Global Housing har gitt meg store besparelser.

Amir Shakir

Jeg er en av de første aksjonærene i Global Housing. Jeg kjøpte bolig i partnerskap med Global Housing i 2012. Global Housing var den eneste muligheten jeg hadde for å kjøpe bolig uten lån. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten. Jeg har på toppen av det hele tjent inntil Kr 1000 000,- i verdiøkning på boligen.