Vår virksomhet

Global Housing AS ble etablert i 2007 og har i dag over 10 års erfaring med eiendomsmarkedet i Oslo og omegn. Global Housing ble skapt av- og for kundene og har eiendomsforvaltning som næringsvirksomhet.

Global Housing jobber aktivt for å skape løsninger for alle som kan betjene et boliglån, men som henvises til leiemarkedet av ulike grunner. Global Housing tilbyr rådgivning til kunder som trenger hjelp med lånesøknaden for boligkjøp. Vi hjelper kunden med innhenting av finansieringstilbud tilpasset kundens behov. Global Housing har siden oppstart hjulpet over 50 familier med å realisere boligdrømmen på en alternativ måte.

Global Housing har som mål å hjelpe de som sliter på leiemarkedet inn på boligmarkedet. Ved å hjelpe flere mennesker inn i boligmarkedet er ikke bare en lønnsom forretning, men bidrar også til at balansen i det private leiemarkedet blir bedre for både studenter og andre vanskeligstilte på boligmarkedet.

Global Housing ønsker å foreta fornuftige og sikre investeringer, samtidig som vi hjelper mennesker å komme seg inn i boligmarkedet. Vi setter våre forretningsforbindelser først, og anser gode relasjoner som grunnlaget for vår forretningsvirksomhet og suksess.