NESODDVEIEN

Drømmeboliger med landlig beliggenhet

NESODDVEIEN

EN FREMTID UTEN LÅN

KORT OM BOLIGEN

Lorem ipsum dolor sit amet, id has detracto praesent, vim et scripta tritani inciderint. Cu pro graeco mandamus. Eu legendos adipisci per, ius iuvaret tincidunt ex. Ne vix duis incorrupte. Sit eu vivendum elaboraret, feugiat philosophia id mel. Veri posidonium dissentias te sed.

Nec cibo theophrastus signiferumque et. No pro propriae hendrerit democritum, ad has case tincidunt. At homero iuvaret albucius nam, quo id assum debet facilis. Regione eleifend ea per, scripta singulis explicari usu an, est ex doctus dignissim. Choro volutpat nam et, alienum abhorreant contentiones eam te.

VI HAR TROEN PÅ AT SUNN FORRETNING ER NØKKELEN TIL EN SIKKER OG GOD FREMTID.

«Jeg er en av de første aksjonærene i Global Housing. Jeg kjøpte bolig i partnerskap med Global Housing i 2012. Global Housing var den eneste muligheten jeg hadde for å kjøpe bolig uten lån og renter. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten. Jeg har på toppen av det hele tjent ca. Kr 1000 000,- i verdiøkning på boligen.”

MUHAMMAD AMIR SHAKIR

”Jeg har en stor familie, men kunne ikke tenke meg å kjøpe bolig på grunn av renter. Jeg leide en bolig i mange år og betalte veldig mye i husleie. Jeg kjøpte en bolig i partnerskap med Global Housing i 2012, da jeg hørte om selskapet. Kjøp av bolig med Global Housing har gitt meg store besparelser.”

JEWILY IBRAHIM ABDALLA

«Global Housing har oppfylt min drøm om boligkjøp uten renter. Det var umulig for meg å komme inn i boligmarkedet i Norge uten å betale renter. Når Global Housing lanserte sitt konsept om boligkjøp uten renter så var dette nesten utenkelig, men jeg hadde stor tro på det fra første dag. Jeg takker Global Housing og team for alt.»

Mohammad Zaman

”Jeg har vært aksjonær i dette selskapet siden 2015. I dag er jeg på et stadia hvor jeg nå skal kjøpe min første bolig sammen med Global Housing.”

ASAD UL ISLAM JAMIL

Jeg har stor tro på det nye konseptet til Global Housing. Dette åpner mange muligheter både for meg og folk flest.

Ishfaq Ahmed

Global Housing er et fantastisk bra selskap. Global Housing tilbyr noe ingen andre gjør her i Norge. Jeg støtter Global Housing med hele mitt hjerte.

Rubina Zahid

Hva Global Housing står for

Våre ambisjoner er å vokse sammen med våre investorer, aksjonærer og kunder.

Her er noe av det Global Housing gjør i sitt daglige virke:

  • God gjensidig avkastning ved fornuftig forretningsvirksomhet
  • Passiv og aktiv investering i eiendom
  • Innovative løsninger innenfor boligmarkedet

Dessuten er vi et selskap som i forlengelsen av dette tilbyr et profesjonelt samarbeid med videre muligheter for bred nettverksbygging.

VI SETTER VÅRE FORRETNINGSFORBINDELSER FØRST, OG ANSER GODE RELASJONER SOM GRUNNLAGET FOR VÅR FORRETNINGSVIRKSOMHET OG SUKSESS.

Vi ser frem til å høre fra deg. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale.

Send meg mer informasjon!

GLOBAL HOUSING AS
Filipstad Brygge 1
0252 Oslo
21 42 42 65
post@globalhousing.no